|
| Yazar | Mesaj |
|---|
Harry Potter 1. Sınıf Gryffindor Öğrencisi

Mesaj Sayısı: 17 Yaş: 21 Evcil Hayvanı: Baykuşum: Hedwig Rp Sevgilisi: Yok 3. Seneye kadar kalbime kilit vurdum..xD Savaş Tarafı: Z.A.Y Rp Yaşı: 11 Asa: Alacam Diagon Yolundan=) Galleon: Rp Gücü: Kayıt tarihi: 19/05/08
 | Konu: ...Ünlü Seçimleri... Paz Şub. 15, 2009 8:10 am | |
| Duyurular'da da belirttiğim gibi, herkes bir HP karakteri ile üye olmak zorundadır fakat o karakteri canlandıran ünlyü kullanmak zorunda değildir. Hatta benim gibi, bir çizim de kullanabilirsiniz. Herkes hangi ünlüyü kullandığını buraya yazsın ki aynı ünlü bir kaç kişi tarafından kullanılmasın.
-A- Alan Rickman Alexis Bledel -B-
-C-
-Ç-
-D- Daniel Radcliffe Drake Bell
-E-
-F-
-G- Genevieve Gaunt -H-
-I-
-İ-
-J-
-K-
-L-
-M-
-N-
-O-
-Ö-
-P-
-Q-
-R- Rupert Grint
-S-
-Ş-
-T-
-U-
-Ü-
-W-
-X-
-V-
-Y-
-Z-
En son Harry Potter tarafından C.tesi Şub. 21, 2009 9:10 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 3 kere değiştirildi |
|
 | |
Pansy Parkinson 1. Sınıf Slytherin Öğrencisi

Mesaj Sayısı: 8 Yaş: 16 Evcil Hayvanı: ### Rp Sevgilisi: 3'e kaldı x( Savaş Tarafı: Karanlık Taraf Rp Yaşı: 11 Asa: ### Galleon: Rp Gücü: Kayıt tarihi: 10/10/08
 | Konu: Geri: ...Ünlü Seçimleri... Perş. Şub. 19, 2009 7:20 pm | |
| |
|
 | |

Mesaj Sayısı: 17 Yaş: 21 Evcil Hayvanı: Baykuşum: Hedwig Rp Sevgilisi: Yok 3. Seneye kadar kalbime kilit vurdum..xD Savaş Tarafı: Z.A.Y Rp Yaşı: 11 Asa: Alacam Diagon Yolundan=) Galleon: Rp Gücü: Kayıt tarihi: 19/05/08
 | Konu: Geri: ...Ünlü Seçimleri... Perş. Şub. 19, 2009 8:01 pm | |
| Tamamdır.. |
|
 | |
Gri Leydi Hayalet

Mesaj Sayısı: 2 Yaş: 16 Rp Yaşı: Mesleğinize göre rp yaşınızı yazınız! Asa: Yok Galleon: Rp Gücü: Kayıt tarihi: 19/02/09
 | Konu: Geri: ...Ünlü Seçimleri... Perş. Şub. 19, 2009 8:35 pm | |
| |
|
 | |

| Konu: Geri: ...Ünlü Seçimleri... Cuma Şub. 20, 2009 1:45 pm | |
| Tamam hemen kendine bir Hp karakteri seç |
|
 | |
Gri Leydi Hayalet

Mesaj Sayısı: 2 Yaş: 16 Rp Yaşı: Mesleğinize göre rp yaşınızı yazınız! Asa: Yok Galleon: Rp Gücü: Kayıt tarihi: 19/02/09
 | Konu: Geri: ...Ünlü Seçimleri... Cuma Şub. 20, 2009 3:45 pm | |
| Seçtim xD Ama başvuruları yok :S Hogwarts Hayaleti xD |
|
 | |

| Konu: Geri: ...Ünlü Seçimleri... Cuma Şub. 20, 2009 9:12 pm | |
| Duyurular bölümünde Karakter Merkezi Var ordan seçebilirsin.. |
|
 | |
Ronald B. Weasley 1. Sınıf Gryffindor Öğrencisi

Mesaj Sayısı: 2 Yaş: 21 Evcil Hayvanı: Farem ScabbersxD=)) Rp Sevgilisi: Yoqq Savaş Tarafı: Z.A.Y Rp Yaşı: 11 Asa: Alacam Diagon Yolundan=) Galleon: Rp Gücü: Kayıt tarihi: 18/02/09
 | Konu: Geri: ...Ünlü Seçimleri... C.tesi Şub. 21, 2009 5:05 pm | |
| |
|
 | |

| Konu: Geri: ...Ünlü Seçimleri... C.tesi Şub. 21, 2009 9:09 pm | |
| Tmm Ron |
|
 | |
Filius Flitwick Tılsım/Muska Profesörü ve Ravenclaw Bina Sorumlusu

Mesaj Sayısı: 3 Yaş: 16 Rp Yaşı: 18 Asa: Yok Galleon: Rp Gücü: Kayıt tarihi: 28/02/09
 | Konu: Geri: ...Ünlü Seçimleri... C.tesi Şub. 28, 2009 9:35 pm | |
| Drake Bell ve Ben Whishaw Metamorfmagus olmak istiyorum. |
|
 | |
|